ÖĞRETİM ELEMANI İLANI NİHAİ DEĞERLENDİRME SONUÇLARI

31.01.2024

31.12.2023 TARİHLİ VE 32416 SAYILI RESMİ GAZETE'DE YAYIMLANAN ÖĞRETİM ELEMANI ALIMI NİHAİ DEĞERLENDİRME SONUÇLARINA GÖRE SINAVDA BAŞARILI OLAN ASIL ADAYLARIN, 15 GÜN İÇİNDE AŞAĞIDA İSTENİLEN BELGELER İLE BİRLİKTE KAZANDIĞI BİRİME MÜRACAAT ETMELERİ GEREKMEKTEDİR.

İSTENİLEN BELGELER

4 Adet Fotoğraf

Öğrenim Belgeleri (Aslı, Noter Tasdikli Örneği veya E-Devlet Üzerinden Alınmış Karekodlu Mezuniyet Belgesi)

Hizmet Belgesi ( Halen Bir Kamu Görevinde Çalışmakta Olanlar ile Ayrılmış Olanlar Getirecektir )

Adli Sicil Belgesi (E-Devlet Üzerinden Alınan Belgeler Kabul Edilecektir.)

Orta Öğrenim Hazırlık Belgesi (Orta Öğrenimde Hazırlık Okuyanlar İçin)

Askerlik Durum Belgesi (Erkek Adaylar İçin)

Görevini Devamlı Yapmasında Engel Olabilecek Akıl Hastalığı Bulunmadığına Dair Sağlık Raporu

Notlar:

1-Sınavda başarılı olanlardan, 15 gün içerisinde ilgili birimlere kesin kayıt için müracaat etmeyen asıl adaylar, haklarından feragat etmiş sayılacaklardır.

2-Bu duyuru tebligat niteliğinde olup adaylara ayrıca bildirimde bulunulmayacaktır.

Dosya Ekleri

Açıklamaİndir