ÖĞRENCİ KONSEYİ SEÇİM TAKVİMİ

TARİH

FAALİYET ADI

26 Kasım 2021

Seçim sürecinin Üniversitemiz web sayfasından ve öğrenci otomasyonu sayfasından duyurulması

29-30 Kasım 2021-17.00

Bölüm/program temsilcisi olmak isteyen

öğrencilerin kendi otomasyon sayfalarından kendilerine ait kullanıcı adı ve şifresi ile adaylık başvurusu yapmaları.

2 Aralık 2021

Başvuruların değerlendirilmesi ve öğrenci otomasyonundan yayınlanması.

3 Aralık 2021

Aday listelerine itiraz dönemi  (itirazlar otomasyon ortamında yapılacaktır)

6 Aralık 2021

Varsa aday listelerine yapılan itirazların değerlendirilmesi ve sonuçlandırılması

7-8 Aralık 2021

Adayların tanıtım kampanya dönemi

9 Aralık 2021

Bölüm/program temsilci adaylarının seçimi.

Bölüm ve programda kayıtlı öğrencilerin kendilerine ait öğrenci otomasyonu kullanıcı adı ve şifresi ile giriş yaparak ilgili bölüm ve program temsilcisi adaylarını seçmeleri, (Oyların eşitliği durumunda ikinci tur seçim yapılacaktır.)

10 Aralık 2021

1.Tur seçim sonuçlarının ilanı (öğrenci otomasyonundan)

13 Aralık 2021

Varsa 2.Tura kalan bölümler için seçim

14 Aralık 2021

2.Tur seçim sonuçlarının ilanı (öğrenci otomasyonundan)

15 Aralık 2021-17.00

Fakülte/Yüksekokul/Meslek Yüksekokulu/Konservatuar birim temsilcisi adaylarının öğrenci otomasyonundan başvuru yapmaları,

16 Aralık 2021

Fakülte/Yüksekokul/Meslek Yüksekokulu/Konservatuar birim temsilcisi adaylarının öğrenci otomasyonundan ilanı

17 Aralık 2021

Fakülte/Yüksekokul/Meslek Yüksekokulu Temsilcisi seçimi,

(bölüm/program temsilcisi olarak seçilenlerin otomasyon ortamında kendi aralarında bağlı bulundukları fakülte/yüksekokul/meslek yüksekokul temsilcisini seçmeleri)

20 Aralık 2021

Fakülte/Yüksekokul/Meslek Yüksekokulu Temsilcisi seçim sonuçlarının öğrenci otomasyonundan ilanı,

22 Aralık 2021

(Saat 15.00’da Öğrenci Yaşam Merkezi Zemin Kattaki Konferans Salonunda Yapılacaktır)

Fakülte / Yüksekokul / Meslek Yüksekokulu Temsilcilerinin (Öğrenci Konseyi Genel Kurulu üyeleri) kendi aralarında Öğrenci Konseyi Yürütme Kurulunu seçmeleri.

(Yürütme Kurulu Üyeleri; Konsey Başkanı, Yönetim Kurulu, Denetleme Kurulu’ndan oluşur.)

(Öğrenci konseyi başkanlığını, fakülte/ yüksekokul/ konservatuvar adlarının alfabetik sıralamasına göre ilk sırada olan birimin öğrenci temsilcisi üstlenir. MYO temsilcisi öğrenci Konseyi Başkanı olamaz)

24 Aralık 2021

Konsey Başkanı, Yönetim Kurulu ve Denetleme Kurulu

Üyelerinin Rektörlükçe ilanı

28 Aralık 2021

Rektörlük Senato Odasında Tanışma ve Değerlendirme Toplantısı

Not-1: Yürütme Kurulu Seçimi hariç, diğer süreçler öğrenci otomasyonu ortamında yapılacaktır.

Not-2: Ekteki Yönetmelikte renkli olarak işaretlenen kısımların dikkatlice incelenmesi gerekir.

Dosya Ekleri

Açıklamaİndir