BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU 2021-2022 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖZEL YETENEK SINAVI SONUCU EK YERLEŞTİRME DUYURUSU

13.10.2021

DİCLE ÜNİVERSİTESİ

BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU

2021-2022 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖZEL YETENEK SINAVI SONUCU

EK YERLEŞTİRME

2021-2022 eğitim-öğretim yılında Yüksekokulumuz Spor Yöneticiliği programında boş kalan kontenjanlara ek yerleştirme ile öğrenci alınacaktır.

Yerleştirme işlemi, Yüksekokulumuz bünyesinde özel yetenek sınavına giren, yerleştirme puanı hesaplanan ve tercihleri arasında Spor Yöneticiliği programı bulunan adaylar arasında puan sıralaması esas alınarak yapılacaktır.

Özel yetenek testi baraj puanı erkeklerde 10 puan ve üstü, kadınlarda ve engellilerde ise sınava giren tüm adaylar değerlendirmeye alınmıştır. Kadınlarda boş kalan kontenjanlar erkek adaylara aktarılmıştır.

• Kesin kayıt işlemleri aşağıda belirtilen tarihler arasında Öğrenci İşleri Daire Başkanlığında bulunan Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Öğrenci İşleri Bürosunda adayın kendisi veya zorunlu hallerde resmi vekili tarafından yapılacaktır.
  • Süresi içerisinde kayıt yapmayan asıl aday herhangi bir hak iddia edemez ve yerine sırasıyla yedek aday kaydı alınır.
  • Kesin kayıt işlemi için adaylardan herhangi bir belge istenmeyecektir.

AKADEMİK BİRİM

ASIL KAYIT TARİHLERİ

BAŞLAMA

BİTİŞ

Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu

13.10.2021

14.10.2021

Asıl adaylardan boş kontenjan kalması durumunda yeni bir liste ilan edilecektir.

Dosya Ekleri

Açıklamaİndir