2023-2024 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU ÖZEL YETENEK SINAVI SONUÇLARINA GÖRE 1.YEDEK YERLEŞTİRME SONUCU

15.09.2023

DİCLE ÜNİVERSİTESİ

BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU

ÖZEL YETENEK SINAVI SONUÇLARI VE KESİN KAYIT DUYURUSU

1.YEDEK YERLEŞTİRME SONUCU

2023-2024 eğitim-öğretim yılı Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu özel yetenek sınavı başvuru sonuçları adayın başvuru yapmış olduğu https://obs.dicle.edu.tr/oibs/ffa_app/  adresinden girilerek öğrenilebileceği gibi ekteki listelerde de görülebilir.

v  Kesin kayıt işlemleri aşağıda belirtilen tarihler arasında Öğrenci İşleri Daire Başkanlında bulunan Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Öğrenci İşleri Bürosunda nüfus cüzdanıyla birlikte adayın kendisi tarafından yüz yüze yapılacaktır.

v  Süresi içerisinde kayıt yapmayan asıl aday herhangi bir hak iddia edemez ve yerine sırasıyla yedek aday kaydı alınır.

v  Kesin kayıt işlemi için adaylardan 1 adet fotoğraf ve dilekçe istenecektir.

Kesin Kayıt İşlemleri

Başlama: 18.09.2023 Saat:08:00