Yüksekokulumuzda Kan Bağışı ve Kızılay Faaliyetleri Eğitim Semineri Düzenlendi


27.10.2022


  Yüksekokulumuz sosyal etkinlikleri kapsamında, Kızılay faaliyetleri konulu söyleşi gerçekleştirildi. Türk Kızılay Diyarbakır Bölge Kan Bağışı Merkezi Koordinatörü Sayın Mehmet Müjde tarafından Kızılay adına yaptıkları faaliyetleri aktardı. Gönüllülük esası ile gerçekleştirdikleri faaliyetleri gerçekleştirirken mutluluk duyduklarını ve bir insana dokunabilmenin kendilerine kattığı duyguları ve gönüllü gençlerin çalışma azimlerini keyifli bir sunumla aktardı.

  Diyarbakır Tarım Meslek Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Davut KARAASLAN ve Diyarbakır Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Ahmet KOÇ'a Ülkemizin ihtiyacı olan kan ve kan ürünlerini gönüllü, düzenli, ve bilinçli kan bağışçılarından karşılamakta olan Türk Kızılay Kan Hizmetleri’ne vermiş olduğu destek ve göstermiş olduğu duyarlılık nedeniyle Teşekkür Belgesi verildi.

  Eğitime, öğrencilerimiz, öğretim elemanlarımız ve  personellerimiz  katıldı.

  Diyarbakır Tarım Meslek Yüksekokulu olarak, başta Türk Kızılay'ına,  katılımcılara programa olan desteklerinden ve aktarmış oldukları bilgiler nedeniyle şükranlarımızı sunuyoruz.


Fotoğraf Galerisi