TARIM MESLEK YÜKSEKOKULUNDA MEZUNİYET COŞKUSU

17.06.2022

Dicle Üniversitesi Diyarbakır Tarım Meslek Yüksekokulu tarafından 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı’nda öğrenimlerini tamamlayan öğrenciler için mezuniyet töreni yapıldı. Öğrencilerimiz mezun olmanın gururu ve üniversitelerinden ayrılacak olmanın hüznünü bir arada yaşadı.

Dicle Üniversitesi Diyarbakır Tarım Meslek Yüksekokulu bahçesinde düzenlenen törene Dicle Üniversitesi Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ezeli Azarkan ve Prof. Dr. Kadir Turan, Diyarbakır Tarım Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Davut Karaaslan, Diyarbakır Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Aytaç Coşkun, bölüm başkanları, öğretim elemanları, öğrenciler ile aileleri katıldı.

Meslek Yüksekokulu olarak mezun öğrencilere başarı belgeleri verilmesi ardından mezuniyet şöleni öğrencilerin kep atma sevinci ve mezuniyet halayı ile sona erdi.