İŞLETMEDE
MESLEKİ EĞİTİM DERSİ UYGULAMALARI DENETLEME İŞLEMİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Diyarbakır
Dicle Üniversitesi Tarım Meslek Yüksek Okulu Gıda İşleme Bölümü Gıda
Teknolojisi ile Süt ve Ürünleri Programında İşletmede Mesleki Eğitim Dersi alan
öğrencilerimiz işyerlerinde sorumlu ders danışmanı Öğr.Gör. Erkan TOPEL tarafından denetleme işlemi gerçekleştirildi.
Aydın Gros
Market işletme temsilcisi Musa EKİN ve
Radisson
Blue Otel Yemekhane işletme sorumlusu Baş aşçı Halil Usta ve
Diydo
dondurma işletme temsilcisi Abdullah ÇETİNKAYA ve
Levent Usta
işletme sorumlusu Orhan Usta tarafından öğrencilerimizin çalışmaları hakkında
bilgi alındı.