Diyarbakır Tarım Meslek Yüksekokulunda Uluslararası Dünya Çay Günü'nde Çaykur Kariyer Günleri Söyleşisi Gerçekleştirildi

15.12.2022

Çaykur Diyarbakır Pazarlama Bölge Müdürü Sayın Ali SATI Uluslararası Dünya Çay Günü'nde Çaykur ve çay hakkında genel bilgiler verip bölgemiz ve pazarlama birimi ile ilgili konularda bilgiler sundu.

Konuklarımızın öğrencilerden gelen soruları cevaplamasından sonra Müdürümüz Prof. Dr. Davut KARAASLAN  konuklarımıza teşekkür ederek, Yüksekokulumuzun kurumlara destek olacağını belirtip, öğrencilerimizin eğitim sırasında ve mezun olduktan sonra faydalanabilecekleri seminerlere devam edileceğini söyledi.

Müdürümüz Prof. Dr. Davut KARAARSLAN, söyleşiye katılım sağlayan tüm öğrencilerimize,  akademik ve  idari personellere teşekkür etti. Çaykur Diyarbakır Pazarlama Bölge Müdürlüğü Sayın Ali SATI’ya Teşekkür Belgesini  takdiminden sonra toplu fotoğraf çekimi yapıldı.

Çaykur'dan gelen konuklarımız kurdukları stantta çay ikramında ardından etkinlik sona erdi.