4. Diyarbakır Ulusal Pastacılık ve Aşçılık Yarışmasında Gıda İşleme Bölümü, Gönüllü Gıda Denetçileri Kulübü Üyesi Öğrencileri Altın, Gümüş ve Bronz Madalyalar Kazandılar


13.12.2022


 

Dicle Üniversitesi, Diyarbakır Tarım Meslek Yüksekokulu Gıda İşleme Bölümü Gönüllü Gıda Denetçileri Kulübü üyesi öğrencileri; 4. Mezopotamya Gurme ve Yöresel Lezzetler Fuarı Kapsamında 15-20 Kasım 2022’de düzenlenen, 4. Diyarbakır Ulusal Pastacılık ve Aşçılık Yarışmasında altın, gümüş ve bronz madalyalar alarak büyük bir başarı elde etmişlerdir. Yarışmaya katılan ve başarı elde eden tüm öğrencilerimizi kutlar, başarıların devamını dileriz.



Fotoğraf Galerisi