PROJE HAZIRLAMA VE YAZMA EĞİTİMİ

22.04.2024

PROJE HAZIRLAMA VE YAZMA EĞİTİMİ

Dicle Üniversitesi Proje Koordinasyon Uygulama ve Araştırma Merkezi Proje Hazırlama ve Yazma Eğitim başladı.

Dicle Üniversitesi 15 Temmuz Kültür ve Kongre Merkezinde gerçekleşen eğitime Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ezeli Azarkan, Proje Ofisi Müdürü Prof. Dr. Feyyaz Durap, Müdür Yardımcıları Prof. Dr. Remziye Güzel, Prof. Dr. Murat Aydemir ile akademisyenler katıldı.

Proje Hazırlama Ve Yazma Eğitimi ilki TÜBİTAK Proje Hazırlama ve Yazma Eğitimi (Sosyal Bilimler) Eğitimci Atatürk Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Sözbilir tarafından verildi.

TÜBİTAK projelerinin temel bileşenlerinin tanıtılması, proje kodlarının tanıtılması, bir projenin başlatma, planlama, yürütme, izleme, kontrol ve sonlandırma süreçlerinin farklı uygulamalarla öğretilmesi konusunda eğitim verildi.

Eğitimler Dicle Üniversitesi 15 Temmuz Kültür ve Kongre Merkezinde 6 farklı eğitim şeklinde devam edecek.

Detaylı bilgi için:https://forms.gle/sjDnwFWj2GntWMFD9