YÜKSEKOKULUMUZDA "KAMU PERSONELİNİN ÇALIŞMA İLKELERİ, HAKLARI VE YÜKÜMLÜLÜKLERİ” KONULU KONFERANS DÜZENLENDİ

15.11.2023


Adalet Meslek Yüksekokulu tarafından, 14.11.2023 tarihinde saat 14:00 de Adalet MYO konferans salonunda konuşmacı olarak Diyarbakır Vali Yardımcısı Ömer COŞKUN’un katılımı ile KAMU PERSONELİNİN ÇALIŞMA İLKELERİ, HAKLARI VE YÜKÜMLÜLÜKLERİ konulu konferans düzenlendi.

Adalet MYO Müdürü, Adalet MYO öğretim görevlileri  ve Adalet MYO öğrencileri de konferansa katılım sağladı. Konferansa konuşmacı olarak katılan Diyarbakır Vali Yardımcısı Ömer COŞKUN; Kaymakamlık ve Valilik mesleklerine giriş, meslekte ilerleme ve kariyer imkanları, yetki genişliği ve idari vesayet ilkeleri bağlamında Vali ve Kaymakamların yetkileri, kamu hayatında çalışma ilkeleri ve düzeni, Adalet Meslek Yüksekokulu mezunlarının Dikey Geçiş Sınavları ile Hukuk Fakültesi mezunu olmaları halinde Avukat, Hakim ve Savcılık mesleklerinin yanında Kaymakam ve Vali olma fırsatlarının da bulunduğu hakkında geniş bilgiler verdi. Konuşmasının ardından, öğrencilerin konferans konusu ve Diyarbakır ili hakkındaki sorularını yanıtlayan Diyarbakır Vali Yardımcısı Ömer COŞKUN, konferans bitiminde katılımcılar tarafından ayakta alkışlandı.

Adalet Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Ömer ERGÜN, yoğun mesaisine rağmen vakit ayırarak konferansa katılan Diyarbakır Vali Yardımcısı Ömer COŞKUN’a teşekkür plaketi takdim etti.


Fotoğraf Galerisi