ADALET MESLEK YÜKSEKOKULUNDA FEHMİ AKSOY EĞİTİM KURUMLARI TARAFINDAN ‘KPSS VE DGS SINAVLARI HAKKINDA BİLGİLENDİRME’ KONULU SEMİNER GERÇEKLEŞTİRİLDİ

03.01.2024


Fehmi Aksoy Eğitim Kurumları tarafından; öğrencilerimizin KPSS ve DGS sınavlarına hazırlanmaları hakkında bilgilendirilmesi amacıyla organize edilen ‘KPSS ve DGS Sınavları Hakkında Bilgilendirme' konulu seminer gerçekleştirildi. 03.01.2024 tarihinde Adalet 3 No’ lu Derslikte düzenlenen seminerde, Yüksekokul Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Ömer ERGÜN, Yüksekokulumuz öğrencileri ile akademik ve idari personel hazır bulundu.

Yüksekokul Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Ömer ERGÜN açılış konuşmasında ‘Öğrencilerin mezun olduklarında sahip olacakları istihdam ve yükselme olanakları bağlamında KPSS ve DGS sınavlarının öneme sahip olduğunu, bu sınavlar hakkında öğrencilerin yeterli bilgi sahip olmaları amacıyla seminerin düzenlendiğini’ ifade etti.

Seminerde sunum yapan Fehmi Aksoy Eğitim Kurumları yetkilisi Fehmi AKSOY konuşmasında; ‘KPSS ve DGS sınavlarına katılma koşuları, sınavlarda yönetilen soru tipleri, soruların sınav sonuca etkisi, sınavlarda başarılı olan adayların elde edeceği fırsatlar’ hakkında ayrıntılı bilgiler verdi. Fehmi AKSOY sunumun ardından, öğrencilerimizin sorularını yanıtladı.

Yüksekokulumuz Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Ahmet TAŞIR tarafından Fehmi AKSOY’ a teşekkür plaketi takdim edildi.


Fotoğraf Galerisi