GÜRCİSTAN IVANE JAVAKHİSHVİLİ TBİLİSİ DEVLET ÜNİVERSİTESİ AKADEMİSYENLERİ ÜNİVERSİTESİMİZİ ZİYARET ETTİ

25.03.2024

Gürcistan Ivane Javakhishvili Tbilisi Devlet Üniversitesi Akademisyenleri Üniversitemizi ziyaret etti.

Üniversitelerarası ikili işbirliklerini pekiştirmek ve var olan programların farklı alanlarda da yapılmasını sağlamak adına bir dizi ziyarette bulunan Dicle Üniversitesinin Erasmus Uluslararası Kredi Hareketliliği programı ortağı İvane Javakhishvili  Tbilisi Devlet Üniversitesi akademisyenleri Prof. Dr. Elisabed Bzhalava ( Türk Dili ve Edebiyatı  Bölüm Başkanı), Prof.Dr. Darejan Gardavadze ( Arap Dili ve Edebiyatı Bölümü, Doğu Bilimler Enstitüsü Başkanı ), Prof. Dr. Ketevan Khutsishvili ( Etnologi-Antropoloji  Enstitüsü Başkanı) ve Prof. Dr. Ekaterine Pirtskhalava ( Psikoloji Yüksek Lisans Programı başkanı ve Dış İlişkiler Ofisi personeli) Rektör yardımcımız Prof. Dr. Ahmet Tanyıldız’ı makamında ziyaret etti.

İlerleyen zamanlarda ikili işbirlikleri için atılacak adımlar konuşulduktan sonra ziyaret hediye takdimi ve hatıra fotoğrafı çekimi ile son buldu.