“YABANCI DİL EĞİTİMİ VE ÖĞRENME MOTİVASYONU" KONULU SEMİNER

07.12.2022 - 07.12.2022

Dicle Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı'na bağlı Yabancı Diller Topluluğu Öğrenci Kulübü tarafından 6 Aralık 2022 tarihinde Ziya Gökalp Eğitim Fakültesi konferans salonu'nda "Yabancı Dil Eğitimi ve Öğrenme Motivasyonu" konulu seminer düzenlendi.

Ney ve Gitar dinletisiyle başlayan etkinlik Alman Dili Eğitimi Anabilim Dalı Başkanı Dr. Öğretim Üyesi Ahmet Kılınç'ın, Neden yabancı dil (Almanca) öğrenemiyoruz ve öğrenirken ne tür zorluklarla karşılaşıyoruz? gibi Yabancı Dil Eğitimi ve Öğrenimi ile ilgili merak edilen soruları yanıtlamasıyla devam etti.

Etkinlikte Eğitimci - Yazar Dr. İsmet Kaya ise öğrencilere öğrenme motivasyonu ile ilgili kişisel gelişim konusunda bilgi ve birikimlerini aktardı.