Ülkemizde Bitki Korumaya Yönelik Ar-Ge Çalışmaları

13.12.2022 - 13.12.2023

Dicle Üniversitesi Tarım Meslek Yüksekokulu ve Kariyer Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezinin işbirliğinde yürütülen Tarım Meslek Yüksekokulu etkinlikleri kapsamında 13.12.2022 tarihinde Zirai Mücadele Araştırma Enstitüsü Müdürü Dr. Ayhan ÖGRETEN "Ülkemizde Bitki Korumaya Yönelik Ar-Ge Çalışmaları" adlı sunumu gerçekleştirdi. Yüksekokulun toplantı salonunda düzenlenen etkinliğe, Tarım Meslek Yüksekokulu Müdür Prof. Dr. Davut KARAASLAN, Yüksekokul Müdür Yardımcısı ve seminer moderatörü Dr. Öğr. Üyesi Musa BÜYÜK, Yüksekokul Öğretim Elemanları ve öğrenciler katıldı. Etkinlik Tarım Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Davut KARAASLAN tarafından  Diyarbakır Zirai Mücadele Araştırma Enstitüsü Müdürü Dr. Ayhan ÖGRETEN' e teşekkür belgesi verilmesi ve toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.