TÜM YÖNLERİYLE DİYARBAKIR'DA DİN EĞİTİMİ ÇALIŞTAYI

21.12.2021 - 21.12.2021

TDV Diyarbakır İlahiyat Akademi, 12.12.2021 Tarihinde Diyarbakır'da Din Eğitimi faaliyeti yürüten bütün taraflarla bir araya gelerek "Tüm Yönleriyle Diyarbakır'da Din Eğitimi" konulu bir çalıştay düzenledi.

Çalıştaya Dicle Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet KARAKOÇ, Dicle Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet TANYILDIZ, Dicle Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Musa BAĞCI, Diyarbakır İl Müftüsü Yavuz Selim KARABAYIR, Diyarbakır Dini Yüksek İhtisas Merkezi Müdürü Fatih ÇATMAKAŞ, Diyarbakır İl Milli Eğitim Din Öğretimi Şube Müdürü İbrahim Hayrullah ERDEM, Medrese Alimleri Vakfı Başkanı M. Tayyip ELÇİ, ÖNDER İmam Hatipliler Derneği Başkanı Siraceddin ÖZTOPRAK, İl Müftü Yardımcıları, Milli Eğitim'e Bağlı okul Müdürleri, STK temsilcileri ve Eğitim camiasından değerli hocalarımız iştirak etti.

Çalıştay, Dini Yüksek İhtisas Merkezi Müdürümüz Kurra hafız Fatih ÇATMAKAŞ hocamızın Kur'an-ı Kerîm tilaveti ile başladı.
İl Müftümüz, İlahiyat Fakültesi Dekanımız ve Üniversite Rektörümüzün açılış ve Selamlama Konuşmaları ile devam etti.

Programımız, sunum yapan hocalarımıza plaket takdimi ile sona erdi.