TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU'NDA MEZUNİYET TÖRENİ

13.06.2023 - 13.06.2023

TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU'NDA MEZUNİYET TÖRENİ COŞKUYLA KUTLANDI

Dicle Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu'ndan 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı’nda mezun olan öğrenciler için "Mezuniyet Töreni" düzenlendi.

15 Temmuz Kültür ve Kongre Merkezinde düzenlenen mezuniyet törenine İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Törene, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Kadir Turan, Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Ahmet Yardımeden, Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Programları Bölüm Başkanları, öğretim üyeleri ve çok sayıda öğrenci yakını katıldı.

Programda Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu birincisi Ayşegül Ateş, kendi ve arkadaşları adına mezun olmanın haklı gurunu, mutluluğunu ve heyecanını yaşadıklarını belirtti.

Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Ahmet Yardımeden de yaptığı konuşmada öğrencileri, mezuniyetleri için kutlayarak bundan sonraki hayatlarında başarılar diledi.

Rektör yardımcısı Prof. Dr. Kadir Turan ise “Bugünden itibaren yeni bir süreç sizler için başlıyor. Kendinizi yenilemek sorumluluğunuz. Yapmanız gereken çevrenize, yakınlarınıza, çalışma arkadaşlarınıza iyi birer insan olmanın gerekliliğini davranışlarınızla göstermek ve örnek olmaktır. Başkalarına faydalı, dürüst ve ahlaklı olun. Hepinizin yolu açık olsun.” ifadelerini kullandı.

Sponsor temsilcilerine plaket takdiminin ardından Ferhat Tuğşi ve ekibi tarafından müzik dinletisi ve Üniversitemiz Modern Halk Dansları topluluğu tarafından dans gösterisi gerçekleşti.

Diploma töreninde öğrenciler sahneye davet edilerek diplomaları, program başkanları tarafından takdim edildi. Keplerin havaya fırlatılması ile öğrenimleri sona eren mezunlar; aileleri ve hocaları ile bu tarihi günün gururunu ve sevincini paylaştı.