Tarımsal Su Yönetiminin Sürdürülebilirliği ve Dijitalleşme Konulu Uluslararası Çalıştayı

18.04.2023 - 18.11.2023

Dear Colleagues/Students

We will organize an “International Workshop on Sustainability of Agricultural Water Management and Digitalizing” dedicated 50th Anniversary of Dicle University held during 02-06 October, 2023, Diyarbakır City of Turkiye.

We will be honored to welcome you in the city of Diyarbakir, the center of history, different civilizations, agriculture and irrigation.

For participation and detailed information, you can contact us with the contact information given.

Kind regards

Öner Çetin

Chairman of The Organizing Committee

Değerli Meslektaşlarım/Öğrenciler

02-06 Ekim 2023 tarihlerinde Dicle Üniversitesi'nin 50. Kuruluş Yıldönümüne ithafen “Tarımsal Su Yönetiminin Sürdürülebilirliği ve Dijitalleşme Konulu Uluslararası Çalıştay ” düzenleyeceğiz.

Tarihin, farklı medeniyetlerin, tarımın ve sulamanın merkezi Diyarbakır şehrinde sizleri ağırlamaktan onur duyacağız.

Katılım ve detaylı bilgi için verilen iletişim bilgilerinden bize ulaşabilirsiniz.

Saygılarımla

Öner Çetin

Organizasyon Komitesi Başkanı

Çalıştay web sayfasına erişmek için burayı tıklayınız