Diş Hekimliği Fakültesi 2022-2023 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni

07.07.2023 - 07.07.2025

Diş Hekimliği Fakültesi Mezuniyet Töreni Yapıldı

Üniversitemiz Diş Hekimliği Fakültesi 2022-2023 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni, 15 Temmuz Kültür ve Kongre Merkezinde gerçekleşti. Diş Hekimliği Fakültesi tarafından düzenlenen törende, 113 mezun, hekimlik hayatına merhaba dedi.
       Törene, Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Kadir Turan, Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Belgin Gülsün, Tıp Fakültesi Hastaneleri Başhekimi Prof. Dr. Mehmet Akdağ, Diyarbakırlı Sanatçı Bedri Ayseli, akademik ve idari personel ile öğrenciler ve aileleri katıldı.
Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından kürsüye çıkan Dönem Birincisi Dt. Fatma Eren konuşmasında, eğitimleri boyunca kendilerine her an destek veren hocalarına ve ailelerine teşekkür etti.
       Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Belgin Gülsün ise yeni mezunlara sarf ettikleri kıymetli emek ve gayretlerinden dolayı tebrik edip, öğretim üyelerinin öğrencilere sadece bilimsel bilgi aktarmakla kalmayıp aynı zamanda toplumsal sorumluluk bilinci, etik değerler ve hasta-hekim ilişkileri konusunda rol model olduklarını belirterek emekleri için teşekkür etti.
       Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Kadir Turan da “Diş Hekimliği Fakültemiz, dinamik yapısı, yetkin akademik kadrosuyla üniversitemizin çok kıymetli fakültelerinden biridir. Yıllardır sağlık sektörüne çok başarılı diş hekimleri yetiştiriyor. Ayrıca öğrencilerimizi tebrik etmek istiyorum çünkü beş yıldır çok zahmetli bir eğitimden geçerek bu günlere geldiler. Ancak kendilerinden ricam, öğrendikleri bilgilerle yetinmeyip kendilerini her daim yetiştirmeleri olacak” dedi.
Törende; Sanatçı ve aynı zaman da Diş Hekimi olan Bedri Ayseli, seslendirdiği şarkılarla öğrencilere eğlenceli anlar yaşattı.
       113 öğrencinin mezun olduğu törende plaketlerin ve mezuniyet belgelerinin takdim edilmesinin ardından kep atma seremonisi ile program son buldu.