Dicle Üniversitesi Veteriner Fakültesi'nde Atların Ortopedik Lezyonlarında Termografinin Önemi Konferansı Gerçekleştirildi

18.04.2024 - 18.12.2024

Dicle Üniversitesi Veteriner Fakültesi'nde, "Atların Ortopedik Lezyonlarında Termografinin Önemi" adlı bir konferans düzenlendi. Sunumu, Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Veteriner Fakültesi Cerrahi Anabilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Latif Emrah Yanmaz gerçekleştirdi. Moderatörlüğü ise Veteriner Fakültesi Cerrahi Anabilim Dalı Dr. Öğr. Üyesi Emine Çatalkaya yaptı. Konferansa Fakültemiz Dekanı, dekan yardımcıları, akademik personel ve öğrenciler katıldı. Sunumun ardından hocamıza teşekkür belgesi ve plaket takdimi Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Aydın Vural tarafından verildi.