DİCLE ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ BİLİM ŞENLİĞİNDE 2 ATÖLYE İLE ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU

12.06.2023 - 12.06.2023

Dicle Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü öğretim üyeleri 3-6 Mayıs tarihlerinde Dicle Üniversitesi Spor Adası’nda gerçekleştirilen Dicle Bilim Şenliği-2 kapsamında öğrencilere Radyo-Televizyon Atölyesi ve İnternet Ortamı İçin Dijital İçerik üretimi Atölyesi kapsamında medya ve iletişim konusunda iki atölyeyle destek verdi.

Bölüm Başkanı Doç. Dr. Zuhal Akmeşe Demir’in Atölye liderliğini yaptığı Radyo ve Televizyon Atölyesi’nde TRT Gap radyosu ile birlikte Şenlik alanından canlı yayın gerçekleştirildi.

Doç.Dr. Özcan Demir’in Atölye liderliğini yaptığı İnternet Ortamı İçin Dijital İçerik üretimi atölyesinde ziyaretçilere içerik üretimi konusunda uygulamalı eğitimler verildi. Dicle Bilim Şenliği-2, Dicle Üniversitesi Spor Adası’nda gerçekleştirilen şenlik  üç gün sürdü. Bilim şenliğine katılan öğrencilere sinema ve üretim süreçleri, dijital içerik üretimi ve radyo yayıncılığı ile ilgili detaylı bilgi verildi. Atölye boyunca öğrencilerle çeşitli uygulamalar yapıldı. “

Radyo-Televizyon Atölyesi ve İnternet Ortamı İçin Dijital İçerik üretimi Atölyesi atölye liderleri Doç. Dr. Zuhal Akmeşe Demir ve Doç.Dr. Özcan Demir ile gönüllü rehber olarak görev alan Radyo Televizyon ve Sinema Öğretim Üyesi Dr. Öğretim Üyesi Mehmet Ferhat Sönmez, İletişim Fakültesi öğrencileri; Zehra Ekinci, Baransel Güneş, Süleyman Süküt ve Abdülbaki Nergis’e teşekkür belgelerinin verilmesiyle sona erdi.