Tıp Eğitiminde ClinicalKey'in Yeri ve Önemi - Öğrenci Deneyimleri 3 Kasım, 12:30

03.11.2021

Elsevier tarafından sunulan klinik arama motoru ClinicalKey ile ilgili düzenleyeceğimizonline toplantımıza davetlisiniz.
“Tıp Eğitiminde ClinicalKey’in Yeri ve Önemi – Öğrenci Deneyimleri”başlıklı toplantımızda; öğrenciler kendi ClinicalKey deneyimlerini aktaracaklar ve eğitim süreçlerinde ClinicalKey’den nasıl faydalandıklarını anlatacaklardır.
Konuşmacılar:
Ayşe Berra Okumuş – Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi 6. Sınıf Öğrencisi
Douigou Chasan – Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi 4. Sınıf Öğrencisi
Emine Can – Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi 4. Sınıf Öğrencisi
Melis Celep – SBÜ Gülhane Tıp Fakültesi 4. Sınıf Öğrencisi

Aşağıdaki link aracılığı ile online oturuma kayıt olarak katılım sağlayabilirsiniz.
Kayıt oluşturduktan sonra e-posta adresinize gelen mail içindeki linke tıklayarak oturuma katılabilirsiniz.
Toplantı kayıt linki:
3 Kasım Çarşamba 12:30https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZYtc-mtrT8jGtzzy0KamiPqhkC1AE_yk-g3

ClinicalKey Erişim adresi: www.clinicalkey.com