2020-2021 Akademik Yılı Erasmus Personel Hareketliliği Sonuçları

12.03.2021


08.02.2021- 05.03.2021 tarihleri arasında başvuruları alınan Erasmus Personel Hareketliliği programı Ders Verme ve Eğitim Alma hareketliliği başvuru sonuçları duyuru ekinde sunulmuştur. 
Başvuru duyurusunda ilan edilen başvuru kriterlerine göre değerlendirmeler yapılmıştır. 

Asil listeye giren ve gitmeye hak kazanan personelin gitmek istedikleri kurumdan alacakları kabul mektubu ile hazırlanması gereken Mobility Agreement belgesinin gidilecek kurumdan onaylı halini en geç 16.04.2021 TSİ 16.00'ya kadar Erasmus Koordinatörlüğüne teslim etmeleri gerekmektedir. 

Hareketliliklerin en geç 30 Ekim 2021 tarihine kadar tamamlanmış olması gerekmektedir. 

Kabul belgesini temin edemeyen personel, bu tarihten sonra feragat etmiş sayılacak ve yerine yedek listeden seçim yapılacaktır.

Bir personel aynı akademik yıl içerisinde sadece bir programdan faydalanabilir. 

Aynı anda iki programa başvurup asil listede olan veya sonradan asil listeye girecek olan adayların seçecekleri programdan feragat etmeleri gerekmektedir. 

Feragat eden personellerimizin feragat ettiklerine dair bilgiyi 16.03.2021 saat 16.00'a kadar erasmus@dicle.edu.tr adresine göndermeleri gerekmektedir. 

Feragat dilekçeleri sonrası asil listeye girmeye hak kazanan personele e-posta yoluyla bildirim yapılacak olup bu kişilere de bildirim tarihi itibari ile  belirtilen süre içerisinde gitmeyi planladıkları kurumdan kabul belgesi almaları gerekmektedir.

Aynı puana sahip adaylardan seçim yapılması gereken hallerde daha önce programdan faydalanmayan kişi ve bölümler önceliklendirilmiştir.

Seçim sonuçlarına yapılacak itirazların, 19.03.2021 tarihi saat 16.00’a kadar ıslak imzalı yazılı dilekçe  ile e posta yoluyla Erasmus Koordinatörlüğüne gönderilmesi gerekmektedir.

Bu duyuru tebligat niteliğinde olup adaylara ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

Genel bilgi ve Mobility Agreement formları sayfamızda Erasmus@Dicle bölümünde Personel için Erasmus altbaşlığında bulunmaktadır.

Önemli Not:

 Geçtiğimiz akademik yılda başvuru yapıp gitmeye hak kazanan ve asil listede yer alan personellerin hakları da 30 Ekim 2021 tarihine kadar devam etmektedir.



Dosya Ekleri

Açıklamaİndir
Ders Verme Sonuçİndir
Eğitim Alma Sonuçİndir