1 ve 2.SINIF ÖĞRENCİLERİMİZE ÖNEMLE DUYURULUR (İSG)

24.02.2021

1 ve 2.SINIF ÖĞRENCİLERİMİZE ÖNEMLE DUYURULUR

2020 Aralık ve 2021 Ocak-Şubat Aylarında Uzaktan Eğitim Yoluyla düzenlene İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitim ve Sınavına bir çok öğrencinin katılmadığı tespit edilmiştir. İSG Eğitim-Sınavlarına katılmayan öğrenci listeleri duyurular kısmında yer almaktadır. İSG Eğitimi almayan öğrencilerimizin aşağıda yazılı tarihlerde İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimlerine mutlaka katılmaları gerekmektedir

1.       “İş Sağlığı ve Güvenliği” eğitimi 28/02/2021 tarihine kadar, İSG sınavları ise 01-05 Mart 2021 tarihleri arasında yapılacaktır.

2.       Sisteme Giriş (Kullanıcı ve şifre öğrencinin T.C.Kimlik no.su olup, Dicle Üniversitesi -DÜZEM – Hızlı Erişim- Sisteme Giriş linki)

3.       Öğrenci, Sistemde yer alan eğitim videolarını izledikten sonra yine sistemde bulunan sınava katılıp tamamlayarak eğitimi bitirecektir.

4.       Sınavdan 70 ve üstü not alan öğrenciler başarılı sayılacaktır.

5.       İSG Sınavına 3 kez katılma hakkı vardır.

2020-2021 Eğitim-öğretim yılı bahar yarıyılında , Yüksekokulumuz ön lisans program müfredatlarında bulunan ve Üniversitemiz Hastanelerinde yapılacak olan pratik ders uygulamalarına İş Sağlığı ve Güvenliği sertifikası olmayan öğrenciler kabul edilmeyeceğinden dolayı yapılacak İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi-Sınavına katılım konusunda gerekli hassasiyetin gösterilmesi önemle rica olunur.

ÖNEMLE DUYURULUR

Dosya Ekleri