ŞEHİT HALİT GÜLSER KIZ İMAM HATİP LİSESİ PROJE OKULU ÖĞRENCİLERİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ'Nİ ZİYARET ETTİ

25.04.2024

Milli Eğitim Bakanlığı Din İşleri Müdürlüğünün düzenlediği SADA Kültür Sanat ve Edebiyat programı kapsamında Şehit Halit Gülser Kız İHL Proje Okulu Kısa Film ve Fotoğrafçılık Kulübü öğrencileri, Okul Müdürü Necla Yıldı ve Proje Koordinatörü Seher Kılıç eşliğinde Dicle Üniversitesi İletişim Fakültesi’ni ziyaret etti.

Dicle Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Tarcan, Dekan yardımcısı Doç. Dr. Özcan Demir, Fakülte Sekreteri Abdullah Yıldırım ve fakülte öğretim üyeleri ile görüşen Şehit Halit Gülser Kız İmam Hatip Lisesi Proje Okulu öğrencileri, Fakültede öğretim yapılan bölümler konusunda bilgi aldı.

Şehit Halit Gülser Kız İmam Hatip Lisesi Proje Okulu heyeti İletişim Fakültesine ait bilgisayar laboratuvarı, Radyo Televizyon ve Sinema bölümüne ait fotoğraf stüdyosu, profesyonel kurgu birimi ve Televizyon stüdyosunu gezerek bilgi aldı.

Kısa Film ve Fotoğrafçılık Kulübü öğrencilerinin ziyareti hatıra fotoğrafı çekiminin ardından sona erdi.