DÜKSAM - DİYANET Genç Ofis Buluşması

28.11.2023

DÜKSAM - DİYANET Genç Ofis Buluşması

Diyarbakır İl Müftülüğü ve Dicle Üniversitesi iş birliğiyle açılan, sosyal ve kültürel içerikli etkinliklerin düzenlendiği “Diyanet Genç Ofis ”in konuğu Atatürk Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Öğretim Elemanlarından Öğr. Gör. Meral Karakoç oldu.

DÜKSAM Müdürü Prof. Dr. Şengül Kocaman’ın da davet edildiği etkinlikte Öğr. Gör. Meral Karakoç, gençlere yaşamda daha başarılı olabilmek için neler yapılması gerektiği konusunda açıklamalarda bulundu. Ahlaki değerlerin öneminden, planlı programlı çalışmaya, yabancı dil bilmenin gerekliliğinden, sosyal etkinliklere yönelik yaşama dair birçok konuda öğrencilerle sohbet edildi.

Ayrıca, DÜKSAM Müdürü Prof. Dr. Şengül Kocaman,  Diyanet Genç Ofis ile birlikte bundan sonraki etkinliklerde neler yapılacağı konusunda Manevi Danışman Esma Ablay ile fikir alışverişinde bulundu.