Cumhurbaşkanlığı YAZ STAJI DUYURUSU

03.05.2023

YAZ STAJI DUYURUSU

·        Cumhurbaşkanlığı Kariyer Kapsından Staj Başvurusunda bulunan ve stajı kabul edilen öğrencilerimiz Kariyer Kapısı staj uygunluk çıktısı ile Yüksekokul Sekreteryasına başvurarak “Staj Başvuru ve Kabul Sözleşme Formu”ndan 3 nüsha alarak eksiksiz olarak doldurup arkalı önlü imzaladıktan sonra Staj yapılacak kuruma onaylatılıp bir nüshasını 1o0 gün içinde Yüksekokul Sekreteryasına teslim edeceklerdir.

·        2023 yılı Yaz Stajı 01.08.2023-28.08.2023 tarihleri arasında yapılacaktır.

·        Yaz Stajının başlamasından 10 gün öncesinde Staj yapacak öğrencilerimiz Yüksekokul Sekreteryasına başvurarak İş Kazası ve Meslek Hastalığına karşı sigorta girişlerini yaptırmak ve bir nüsha sigorta giriş bildirgelerini staj yapılacak kuruma teslim etmek zorundadırlar. Sigorta girişleri yapılmadan Yaz Stajına başlamasından /staj yapılmasından doğacak her türlü cezai sorumluluk öğrenci ve staj yapılacak kuruma ait olacaktır.

·        Öğrencinin yaz stajı bitmeden mezuniyet vb gibi nedenlerle okulla ilişiği kesilmeyecektir.

·        Yaz stajının bitimine müteakip öğrencinin stajı tamamladığına dair resmi yazıyı Yüksekokul Müdürlüğüne ibraz etmesiyle mezuniyet işlemeleri yapılacaktır.