"TURİZM SEKTÖRÜNDE KARİYER PLANLAMA AŞAMALARI” KONULU SÖYLEŞİ


26.03.2024


“TURİZM SEKTÖRÜNDE KARİYER PLANLAMA AŞAMALARI” KONULU SÖYLEŞİ

Üniversitemiz Diyarbakır Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri ve Seyahat ve Eğlence Hizmetleri Bölümü tarafından Yüksekokul Konferans Salonunda; TUİ Oteller Grubu Pegasos Royal Genel Müdürü Ozan Baltacı, F&B Müdürü İshak Solak, Ön Büro Müdürü Uğur Duran ve Executive Chef Halil İbrahim Sarı’ nın katılımlarıyla;  “Turizm Sektöründe Kariyer Planlama Aşamaları” konulu söyleşi gerçekleştirildi.

Kariyer planlaması sürecinde karşılaşılabilecek zorluklar, fırsatlar ve sektörde başarılı olmanın ipuçları konusunda öğrencilere bilgiler verildi.

Söyleşide, deneyimli sektör profesyonelleri, kendi kariyer yollarını ve sektördeki başarı hikayelerini paylaşarak öğrencilere ilham verdi.

Diyarbakır Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü, Prof. Dr. Aytaç Coşkun etkinliğin öğrencilere büyük fayda sağladığını belirterek, bu tür etkinliklerin öğrencilerin sektörde başarılı bir kariyer için gerekli olan bilgi, beceri ve motivasyonunu artırmaya yardımcı olduğunu vurguladı. Öğrencilerin, sektörün önde gelen isimlerinden bilgi ve deneyim edinerek kariyerlerine yönelik daha net bir yol haritası çizebildiklerini ifade etti. 

Etkinlik sonunda öğrenciler, konuşmacılara teşekkür ederek, turizm sektöründe kariyerlerine dair daha fazla bilgi edinme fırsatı buldukları için memnuniyetlerini dile getirdi.

Fotoğraf Galerisi