REKTÖR KARAKOÇ 256. ÜNİVERSİTELERARASI KURUL TOPLANTISINA KATILDI

22.03.2023

REKTÖR KARAKOÇ 256. ÜNİVERSİTELERARASI KURUL TOPLANTISINA KATILDI

Dicle Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakoç, Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar’ın katılımlarıyla gerçekleştirilen '256. Üniversitelerarası Kurul Toplantısı'na katıldı.

256. Üniversitelerarası Kurul Toplantısı, Ege Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Toplantıya; YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar, Yükseköğretim yürütme kurulu üyeleri ve üniversite rektörleri katıldı.

Üniversitelerarası Kurul Toplantısı’nın açılışında konuşan YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar 6 Şubat’ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle yaşanan zorlu günlerin devlet ve milletle el ele verilerek birlik ve dayanışma içinde aşılacağını, depremin açtığı yaraları sarmak için Yükseköğretim Kurulu ve üniversiteler olarak büyük çaba sarf ettiklerini belirtti.

Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Karakoç'a Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. M. Mesut Ergin refakat etti.