REKTÖRÜMÜZ SAĞLIK ÇALIŞANLARI İLE İFTARDA BiR ARAYA GELDİ

27.03.2024

REKTÖRÜMÜZ SAĞLIK ÇALIŞANLARI İLE İFTARDA BİR ARAYA GELDİ

Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Karakoç, Dicle Üniversitesi Hastaneleri sağlık çalışanları ile iftarda bir araya geldi.

Merkezi Memur Yemekhanesinde gerçekleşen iftar programına Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Karakoç, Dicle Üniversitesi Hastaneleri Başhekimi Prof. Dr. Mehmet Ata Akıl, Genel Sekreter M. Sıddık Teksin, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cahfer Güloğlu, sağlık çalışanları ve aileleri katıldı.

Kur’an-ı Kerim Tilaveti ile başlayan iftarda Rektör Prof. Dr. Mehmet Karakoç, hastanede çalışan sağlık çalışanlarının bölgeye ve şehrimize vermiş olduğu özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Dicle Üniversitesi Hastaneleri Başhekimi Prof. Dr. Mehmet Ata Akıl da iftar yemeğinin üniversite personeli arasındaki birlik ve dayanışmayı arttırdığını ifade ederek, iftar yemeğine katılan herkese teşekkür etti.