REKTÖR KARAKOÇ, İLETİŞİM FAKÜLTESİ AKADEMİSYENLERİ VE ÖĞRENCİLERİ İLE BİR ARAYA GELDİ


01.04.2024


REKTÖR KARAKOÇ, İLETİŞİM FAKÜLTESİ AKADEMİSYENLERİ VE ÖĞRENCİLERİ İLE BİR ARAYA GELDİ

Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Karakoç, Fakültelere gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında İletişim Fakültesi akademisyenleri ile bir araya geldi.

İletişim Fakültesi Toplantı Salonunda gerçekleşen ziyarete Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ahmet Tanyıldız, Prof. Dr. Ezeli Azarkan, Prof. Dr. Kadir Turan,  İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Tarcan ve akademisyenler katılım sağladı.

Ziyarette, üniversite ve fakülte ile ilgili projeler, bilimsel etkinlik çalışmaları ve çeşitli planlamalar konularında fikir alışverişinde bulundu. İletişim Fakültesi’ne verdiği önemden bahseden Rektör Karakoç, ortak akılla geliştirilecek yeni fikir ve projelerle hem İletişim Fakültesi’nin hem de Üniversitemizin başarı düzeyinin artacağına inandığını, bu hedef doğrultusunda azimle çalışmaya devam edilmesi gerektiğini bildirdi.

Rektör Karakoç, üniversitemizin hedeflerini ve akademik gelişme konusundaki görüşlerini paylaşmasının sonrasında İletişim Fakültesi öğrencileri ile de bir araya gelerek sohbet etti.

Rektör Karakoç, öğrencilerin talep ve isteklerini dinledi ve görmekte oldukları eğitimden üniversitemizdeki hayatlarına dair geri dönüş aldı.


Fotoğraf Galerisi