TARIM BANKACILIĞINDA FARKINDALIK SEMİNERİ


04.04.2024


                                                                            TARIM BANKACILIĞINDA FARKINDALIK SEMİNERİ

 

Ziraat Fakültesi öğrencilerine yönelik İş Bankası Genel Müdürlüğü tarafından Tarım Bankacılığı, Staj ve Kariyer olanakları üzerine bir seminer verildi.

Seminere konuşmacı olarak İş Bankası Genel Müdürlüğünden Tarım Bankacılığı Uzmanı Mustafa Alper Devran ve Ahmet Nazmi Durgut katıldı.

Ziraat Fakültesi Konferans Salonunda gerçekleşen seminere Ziraat Fakültesi Dekanı Muzaffer Denli, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Tarım Bankacılığı, dijital dönüşüm gibi konularda bilgi aktarımı yapıldığı seminerde öğrencilerin mezuniyet sonrası istihdamı ile yaz stajları ile ilgili bilgi verildi.

 Ziraat Fakültesi mezunları için tarım bankacılığı istihdam ve staj yapabilme olanakları hakkında bilgilendirmelerde bulunuldu. Sahada ziraat mühendislerinin çiftçilerle karşılaşacağı durumlar ve bunlara karşı alınabilecek ekonomik somut önlemler üzerine konuşuldu.

Konuşmacılara teşekkür belgesi takdim edildi. Fakültemiz ile İş Bankası Tarım Bankacılığı Birimi arasında yapılabilecek işbirliği ve ortak projeler hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.


Fotoğraf Galerisi