REKTÖRÜMÜZ VETERİNER FAKÜLTESİ AKADEMİSYENLERİ VE ÖĞRENCİLERİ İLE BİR ARAYA GELDİ

26.03.2024

Dicle Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakoç ile yönetimi, geleneksel hale gelen fakülte ziyaretlerini sürdürüyor.

Rektör Karakoç ve ekibi bu kapsamda; Veteriner Fakültesi yönetimi ve akademisyenleriyle bir araya geldi.

Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Aydın Vural, akademisyen ve idari personellerinde katılım sağladığı toplantıda konuşan Rektör Prof. Dr. Karakoç; araştırma yapıp proje geliştirmek isteyen tüm akademisyenleri desteklediklerini belirterek, konuşmasının ardından akademik personelin talep ve önerilerini dinledi.

Öğrencilerle de bir araya gelen Rektör Karakoç, Üniversitemiz Veteriner Fakültesi’nin iyi ve çalışkan Fakülteler arasında yer aldığını vurgulayarak, çalışma ve projelerin, hem bölge ekonomisine hem de ülke genelinde hayvancılığın gelişimine önemli katkılar sağladığını ifade etti. Öğrencilerin bir araştırma projesi veya kulüp faaliyetlerine dâhil olmasını isteyen Rektörümüz, veterinerlik öğrencilerinin deneyim kazanma imkânlarına değindi ve bu konunun önemini vurguladı.

Rektör Karakoç, konuşmasının ardından öğrencilerden gelen talep ve istekleri dinledi.