TURİZM HAFTASI KORTEJ YÜRÜYÜŞÜNDE ÖĞRENCİLERİMİZ HALK OYUNLARI GÖSTERİSİ SERGİLEDİ

19.04.2024

Diyarbakır Valiliği, Dicle Üniversitesi, Diyarbakır Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu ile Diyarbakır İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü işbirliği ile bu yıl 48.si düzenlenen 15-22 Nisan Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında, Kortej Yürüyüşü gerçekleştirildi.

İl protokolünün katıldığı yürüyüşe, üniversitemiz öğretim üyeleri ve öğrencileri de katılım sağladı.

Keçi Burcu ile Dağkapı Meydanı arasında gerçekleşen yürüyüş sonunda, Dicle Üniversitesi Diyarbakır Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu ile Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu öğrencilerinden oluşan folklor ekibi tarafından halk oyunları gösterisi icra edildi. Yerel halkın da yoğun bir ilgiyle eşlik ettiği etkinlik, renkli görüntülerle son buldu.