REKTÖRÜMÜZ EDEBİYAT FAKÜLTESİNİ ZİYARET ETTİ

05.04.2024

REKTÖRÜMÜZ EDEBİYAT FAKÜLTESİNİ ZİYARET ETTİ

Hem kurum içi ilişkilere hem de öğrencilerle olan iletişime büyük önem veren Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakoç, Edebiyat Fakültesini ziyaret etti.

Edebiyat Fakültesi Konferans Salonunda gerçekleşen toplantıya Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ahmet Tanyıldız, Prof. Dr. Ezeli Azarkan, Prof. Dr. Kadir Turan, Genel Sekreter M. Sıddık Teksin, Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. M. Mesut Ergin, akademisyenler katılım sağladı.

Rektör Karakoç, fakültenin mevcut durumu, eğitim öğretim faaliyetleri ve yapılan çalışmalarla ile ilgili bilgi aldı, akademik faaliyetlerin geliştirilmesi adına fikir alışverişi gerçekleştirildi.

Bölüm başkanları ve öğretim elemanlarıyla konuşan Rektör Karakoç, onların taleplerini dinledi ve bölümlerden beklentilerini dile getirdi. Rektör Karakoç, öğretim elemanlarından daha çok proje üretilmesi talebini yineledi.

Rektör Karakoç, fakültelerde yapılan çalışmaları yakından takip ettiklerini ve fakülte ziyaretlerinin devam edeceğini söyledi.