WAKO AKDENİZ ŞAMPİYONU ÖĞRENCİMİZ MERVE KAYMAZ, REKTÖRÜMÜZÜ ZİYARET ETTİ

21.05.2024

WAKO AKDENİZ ŞAMPİYONU ÖĞRENCİMİZ MERVE KAYMAZ, REKTÖRÜMÜZÜ ZİYARET ETTİ

Türkiye Kick Boks Federasyonu tarafından 2024 yılı faaliyet programında yer alan Turkish Open WAKO Dünya kupası Şampiyonasında öğrencimiz Merve Kaymaz ilk branşta Dünya Kupası ikinciliği, ikinci branşta ise Dünya Kupası üçüncülüğü elde etti. Yine aynı tarihler arasında yapılan WAKO Akdeniz Şampiyonasında şampiyonluk elde etti.

WAKO Akdeniz Şampiyonasında büyük başarı elde ederek üniversitemizi gururlandıran öğrencimiz Merve Kaymaz, Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Karakoç’u ziyaret etti.

Rektörümüz, şampiyon öğrencimize elde ettiği başarılardan ötürü tebriklerini iletirken çalışmalarına aralıksız devam etmesini, ülkemize ve üniversitemize yeni gururlar yaşatmasını temenni etti. Şampiyon sporcu Kaymaz ise verdiği desteklerden ötürü Rektörümüze teşekkür ederek önümüzdeki şampiyonalarından yine şampiyonluk ile döneceğinin sözünü verdi.

Ziyaret, WAKO Akdeniz Şampiyonasında derece alan öğrencimizin son turnuvada elde ettiği madalya ve başarı plaketini Rektörümüz Karakoç’a takdim etmesi ve günün anısına çekilen fotoğrafla son buldu.