ÜNİVERSİTEMİZDE İDARİ BİRİM AMİRLERİNE YÖNELİK TOPLANTI DÜZENLEND

08.02.2024

ÜNİVERSİTEMİZDE İDARİ BİRİM AMİRLERİNE YÖNELİK TOPLANTI DÜZENLENDİ

Üniversitemiz Senato Salonunda, 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılını değerlendirme ve ikinci döneme hazırlık kapsamında idari birim amirlerine yönelik değerlendirme toplantısı düzenlendi.

Toplantıya Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Karakoç, Rektör Yardımcılarımız, Genel Sekreterimiz, Genel Sekreter Yardımcımız, Enstitü Sekreterleri, Fakülte Sekreterleri, Yüksekokul Sekreterleri, Meslek Yüksekokul Sekreterleri, Daire Başkanları ve Şube Müdürleri katıldı.

Birimler arasında diyaloğu güçlendirmek ve süregelen işlerin takibini yapmak üzere gerçekleştirilen toplantıda birimlerindeki insan kaynağı, fiziki durumlarına dair görüş ve talepleri alındı. Üniversitemizin idari personelinin yönetimiyle ve yapılması gerekenler ile ilgili fikir alışverişinde bulunuldu.