TARIM MESLEK YÜKSEKOKULU GIDA İŞLEME BÖLÜMÜ “ 4. PEYNİR ÇEŞİTLERİ SERGİSİ ” ETKİNLİĞİ


23.05.2024


TARIM MESLEK YÜKSEKOKULU GIDA İŞLEME BÖLÜMÜ “ 4. PEYNİR ÇEŞİTLERİ SERGİSİ ” ETKİNLİĞİ

Üniversitemiz Tarım Meslek Yüksekokulu Gıda İşleme Bölümü tarafından gerçekleştirilen 4. Peynir Çeşitleri Sergisi; Diyarbakır Tarım Meslek Yüksek Okulu Gıda Teknolojisi Laboratuvarı’nda yapıldı.

Etkinliğe; Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Karakoç, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ahmet Tanyıldız, Prof. Dr. Ezeli Azarkan, Prof. Dr. Kadir Turan, Tarım Meslek Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Davut Karaaslan, Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Aydın Vural,  Tarım Meslek Yüksekokulu öğrencileri, akademik, idari personel katıldı.

Sergiye katılanlar; Süt ve Ürünleri Teknolojisi öğrencileri tarafından hazırlanan ve temin edilen 60 çeşit geleneksel ve yabancı peynirin görsel, aroma ve tat olarak karşılaştırma imkanı buldu. Konuklar ayrıca Süt ve Ürünleri Teknolojisi Programı öğrencilerinin yaptığı 28 çeşit peyniri de tattı.

https://youtu.be/sbFjajIl0PA?si=iWbMbA2v97LyITS3


Fotoğraf Galerisi