REKTÖRÜMÜZ, ZİRAAT FAKÜLTESİ AKADEMİSYENLERİ İLE BİR ARAYA GELDİ

22.03.2024

Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Karakoç, “Rektör-Akademisyen Buluşmaları” kapsamında Ziraat Fakültesi akademisyenleri ile bir araya geldi.

Ziraat Fakültesi Toplantı Salonunda gerçekleşen toplantıya, Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Karakoç, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ezeli Azarkan, Prof. Dr. Kadir Turan, Genel Sekreter M. Sıddık Teksin, Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Muzaffer Denli ve akademisyenler katılım sağladı.

Akademisyenlere göreve geldikleri günden bu yana gerçekleştirilen çalışmaları anlatan Rektör Karakoç, hayata geçirecekleri projeler hakkında da bilgiler verdi. Yabancı uyruklu öğrencilerin üniversitemize olan taleplerinin artmasından, tez ödüllerinden ve Uluslararasılaşmada akademisyenlerin rolünün, proje yapmanın önemine kadar bilgiler veren Rektörümüz Prof. Dr. Karakoç, etkinliğe katılan akademisyenlerin talep ve isteklerini dinledi.