REKTÖRÜMÜZ VETERİNER FAKÜLTESİ AKADEMİSYENLERİ İLE BİR ARAYA GELDİ

06.06.2023

REKTÖRÜMÜZ VETERİNER FAKÜLTESİ AKADEMİSYENLERİ İLE BİR ARAYA GELDİ

Dicle Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakoç ile yönetimi, geleneksel hale gelen fakülte ziyaretlerini sürdürüyor.

Rektör Karakoç ve ekibi bu kapsamda; Veteriner Fakültesi yönetimi ve akademisyenleriyle bir araya geldi.

Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Aydın Vural, akademisyen ve idari personellerinde katılım sağladığı toplantıda konuşan Rektör Prof. Dr. Karakoç; ülke yükseköğretimine hizmet eden bu güzide fakültelerin, eğitim vermenin yanı sıra insan yetiştirme konusunda da ileri bir seviyeye ulaştıklarını belirtti.

Üniversitesi olarak araştırma yapıp proje geliştirmek isteyen tüm akademisyenlerin yanında olduklarını söyleyen Rektör Karakoç, konuşmasının ardından akademik ve idari personelin talep ve önerilerini dinledi.