REKTÖR YARDIMCIMIZ VE GENEL SEKRETERİMİZ DÜZENLENEN ÖDÜL TÖRENİNE KATILDI


09.04.2021


REKTÖR YARDIMCIMIZ VE GENEL SEKRETERİMİZ DÜZENLENEN ÖDÜL TÖRENİNE KATILDI

Memur-Sen Konfederasyonu Eğitim Bir-Sen tarafından ilki düzenlenen Akademik Performans Ödül Töreni kapsamında gösterdikleri başarılar ile öne çıkan akademisyenler ödüllendirildi.

Üniversitemiz Kültür ve Kongre Merkezi'nde gerçekleşen ödül törenine Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Tanyıldız, Genel Sekreter Doç. Dr. Ali Karakaş, dekanlar, öğretim üyeleri ve sendika temsilcileri katılım sağladı.

İstiklal Marşı ve saygı duruşu ile başlayan programda Eğitim Bir- Sen’in tanıtım videosu yayınlandı. Eğitim Bir-Sen 2 Nolu Şube Başkanı Yüksel Gümüş’ün açılış konuşması ile başlayan programda söz alan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Tanyıldız, Dicle Üniversitesinin akademisyenlerinin birçok alanda üstün performans sergilediğini belirterek, ortaya çıkan tablodan büyük bir memnuniyet duyduklarını ifade etti.
Ödül töreninde Web-of Science verilerine göre üniversitemiz genelinde  indeksi en yüksek olan akademisyenlere, Google-Scholler indeksine göre akademisyenlere ve son olarak da Akademik Teşvik Ödeneği yönetmeliğine göre, akademik çalışmaları birim bazında en yüksek olan akademisyenlere, plaketleri verildi.

 Ayrıntı için tıklayınız ://www.youtube.com/watch?v=U0Ap2PXtb4g


Fotoğraf Galerisi