REKTÖR KARAKOÇ, ÜNİVERSİTEMİZİN GENÇ AKADEMİSYENLERİYE BULUŞTU

23.05.2024

REKTÖR KARAKOÇ, ÜNİVERSİTEMİZİN GENÇ AKADEMİSYENLERİYE BULUŞTU

Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Karakoç, akademik kadrosunu güçlendirmek için kadrosuna kattığı akademisyenlerle bir araya geldi.

Rektörlük Konferans Salonunda düzenlenen toplantıya Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ahmet Tanyıldız ve Prof. Dr. Kadir Turan, öğretim ve araştırma görevlileri katıldı.

Araştırma Görevlilerinin hem akademik kariyerleri hem de Üniversitemizin hedefleri doğrultusunda araştırmacılara çok önemli görevler düştüğünü söyledi.

Toplantıda, akademisyenlerin araştırma alanları, akademik geçmişleri ve üniversiteye katkı sağlama potansiyelleri hakkında bilgi edinen Rektör Karakoç, “Bu vesile ile tekrardan yeni ataması yapılan bütün Araştırma Görevlilerimize akademik hayatlarında başarılar dileriz” dedi.

Toplantı araştırma ve öğretim görevlilerinin görüş ve önerilerini dile getirmesi ve soru-cevap kısmının ardından sona erdi.