KARİYERİYERİMİN KONTROLÜ BENDE KARİYER DERSLERİ-3

29.11.2021

KARİYERİYERİMİN KONTROLÜ BENDE KARİYER DERSLERİ-3

Dicle Üniversitesi Kariyer Merkezi ve Ziraat Fakültesi Dekanlığı tarafından "Kariyerimin Kontrolü Bende" sloganıyla yola çıkılan kariyer derslerinin üçüncüsü Dicle Üniversitesi Ziraat Fakültesinde gerçekleştirildi.

Kariyer dersleri kapsamında üçüncüsü düzenlenen etkinliğe konuşmacı olarak, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Diyarbakır İl Koordinatörü Hikmet Güneş katıldı. Güneş, girişimcilere projelerden ve vermiş olduğu hibeler hakkında geniş bilgiler verdi. Kendi başarı hikâyesini ve engin tecrübelerini öğrencilerle paylaştı.

Öğrencilerin yoğun katılımlarıyla interaktif bir şekilde gerçekleşen ‘Kariyer Dersleri-3’ etkinliği katılımcıların sorularının cevaplanmasıyla devam etti. Program sonunda Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mikdat Şimşek,  Hikmet Güneş’e plaket takdim etti.