DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ YÖNETİMİ GÖZDEN GEÇİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ


24.03.2023


DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ YÖNETİMİ GÖZDEN GEÇİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

 

Diş Hekimliği Fakültesi Konferans Salonunda Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Karakoç katılımıyla “Diş Hekimliği Fakültesi Yönetimi Gözden Geçirme Toplantısı”  gerçekleştirildi.

Toplantıda söz alan Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Karakoç, BAP kapsamında desteklenen çok sayıda altyapı projesinin tamamlanarak hayata geçirildiğini ayrıca fakültenin fiziki altyapısının önemli ölçüde iyileştirildiğini belirtti.

Projelere değinen Rektör Karakoç, kısa süre zarfında Engelli ve Entegre Kliniği, Merkezi Sterilizasyon Ünitesi, Preklinik Öğrenci Laboratuvarı, Nöbetçi Diş Kliniği, Genel Anestezi Ünitesi ve Yataklı Servisin tamamlanıp hizmete girmesinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek Diş Hekimliği Fakültesinin yenilenen modern yapısıyla akademik ve hasta tedavilerine yönelik daha iyi hizmetler veren bir kurum olarak çalışmalarına devam edeceğine olan inancını belirtip sözlerini tamamladı.

Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Belgin Gülsün de 2022 yılında fakültede yapılan çalışmalar ve yapılması planlanan projeler hakkında bir bilgilendirme sunumu yaptı.

Yapılan konuşmaların ardından Fakültede görev yapan öğretim üyelerine akademik ve eğitim öğretim çalışmalarında kullanmaları için dizüstü bilgisayarlar dağıtıldı.