ÜNİVERSİTEMİZDE “REKTÖR-AKADEMİSYENLER BULUŞMASI”

22.03.2024 - 22.03.2024

ÜNİVERSİTEMİZDE “REKTÖR-AKADEMİSYENLER BULUŞMASI” DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ İLE DEVAM ETTİ

Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Karakoç, “Rektör-Akademisyen Buluşmaları” kapsamında yaptığı toplantıların ikincisi Diş Hekimliği Fakültesinde devam etti.

Diş Hekimliği Fakültesi Toplantı Salonunda gerçekleşen toplantıya Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Karakoç, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ezeli Azarkan ve Prof. Ahmet Tanyıldız, Genel Sekreter M. Sıddık Teksin, Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Belgin Gülsün, akademisyenler katılım sağladı.

Diş Hekimliği Fakültesinin yenilenen hizmet binasıyla elde ettiği modern mekânsal görünümüyle toplum sağlığı noktasında hizmetlerine kesintisiz devam ettiğini belirten Rektör Karakoç, yürütülen çalışmalar hakkında da bilgiler verdi. Akademisyenlerin istek ve önerilerinin dinlenmesinin ardından program sona erdi.