MODERN ÖRNEK TARIM VE HOBİ BAHÇELERİ BAŞVURU LİSTESİNİN İLANI

06.03.2024

MODERN ÖRNEK TARIM VE HOBİ BAHÇELERİ

BAŞVURU LİSTESİNİN İLANI

Üniversitemiz “Modern Örnek Tarım ve Hobi Bahçeleri Yönergesi” 23.02.2024 tarihinde Üniversitemiz Senatosunda görüşülerek 23.02.2024 tarihli ve 2024/4-2 sayılı kararıyla kabul edilmiş ve 23.02.2024 tarihinde yürürlüğe girmiştir.

Yönergenin Başvuru Koşulları başlıklı 8. maddesi uyarınca başvuru yapanlar arasında kura çekimi sonucunda 3 (üç) yıllığına tahsis edilecektir. Hobi Bahçesi tahsisi talebinde bulunan personelin dilekçe ile başvuru sonucunda oluşturulan liste Ek'tedir.

Başvuru yapıp da listede ismi bulunmayan personelin evrak kayıt numarası ile birlikte 11.03.2024 tarihine kadar İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığına başvurmaları gerekmektedir.

İlanen duyurulur.

R E K T Ö R L Ü K