DİCLE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ 4/B SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIM SONUÇLARI

21.03.2024

657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4/B maddesine göre Üniversitemiz bünyesinde istihdam edilmek üzere 02.02.2024 tarihli ve 32448 sayılı Resmi Gazete’ de yayımlanan sözleşmeli personel alımı için müracaat edenlerden yedek olarak kazanan adayların başvuru sonuçlarına ilişkin liste excel olarak ektedir.

Yedek olarak belirlenen adayların istenilen belgeleri Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığına 21 - 29 Mart 2024 tarihleri arasında mesai bitimine kadar şahsen teslim etmeleri gerekmektedir. Belirtilen süre içerisinde istenilen belgeleri teslim etmeyen adaylar haklarını kaybedecektir.

Bu ilan tebliğ niteliğinde olup kazanan adaylara ayrıca herhangi bir yazılı tebligat yapılmayacaktır. İlanen duyurulur.

İSTENEN BELGELER:

1- Sağlık raporu (Tam teşekkülü sağlık kuruluşundan alınacak)

2- Adli sicil kaydı (E-devletten alınabilir)

3- Vesikalık fotoğraf (5 adet)

4- Askerlik durum belgesi (Erkek adaylar için olup barkotlu olarak E-Devletten alınabilir)

5- Mezuniyet belgesi (Barkotlu olarak E-Devletten alınabilir)

6- Nüfus cüzdan fotokopisi (Aslı ibraz edilecektir)

7- KPSS (B) grubu sonuç belgesi (Barkotlu olarak E-Devletten alınabilir)

8- Ehliyet fotokopisi (Şoför adaylar için olup, aslı ibraz edilecektir)

9- Nitelik bölümünde istenilen sertifikalar.

Dosya Ekleri

Açıklamaİndir