ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ AÖF İLE İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ AÖF SINAVLARINDA GÖREV ALMAK İSTEYEN VE SİSTEMDE KAYITLI OLMAYAN AKADEMİK-İDARİ PERSONELLERİN DİKKATİNE

17.10.2021

Kasım ayı itibariyle Atatürk Üniversitesi AÖF ile İstanbul Üniversitesi AÖF sınavları yüzyüze yapılacak şekilde başlayacaktır. Söz konusu sınavlarda görev almak isteyip sistemde kayıtlı olmayan Akademik ve İdari Personellerimizin Ceylan Enstitüler Binasında bulunan AÖF sınav Koordinatörlüğüne şahsen başvurarak kayıt yaptırmaları gerekmektedir. Söz konusu kayıt işlemlerini yapmayan personeller görev talebinde bulunamayacaktır. Önemle duyurulur...

NOT: Kayıt işlemleri için kimlik bilgilerinin yanında, İBAN numarası, cep telefonu ve mail bilgileri gerekmektedir.