2023-2024 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI ARAŞTIRMA PROJESİ DERSİ TAKVİMİ

26.03.2024


·         Dicle Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Araştırma Projesi Yazım Kılavuzu’na uygun hazırlanan Araştırma Projesi en geç 30 Nisan 2024 tarihine kadar öğrenci tarafından danışmanına iletilir.

·         Araştırma Projesi bir intihal programı kullanılarak alınan intihal raporu ile pdf formatında, öğrencinin danışmanı tarafından Araştırma Projesi Değerlendirme Sorumlusuna 3 Mayıs 2024 tarihine kadar elektronik ortamda gönderilir.

·         Araştırma Projesi Değerlendirme Sorumlusu, 13 Mayıs 2024 tarihine kadar Araştırma Projelerini teknik açıdan değerlendirerek hazırladığı raporu öğrencinin danışmanına elektronik ortamda iletir.

·         Öğrenciler, Araştırma Projesi Değerlendirme Sorumlusunun hazırladığı rapora göre Araştırma Projelerinin eksikliklerini tamamlayarak 20 Mayıs 2024 tarihine kadar danışmanına ve jürilerine elden teslim eder.

·         Araştırma Projesi notu, 01 Haziran 2024 tarihine kadar, danışman ve danışman tarafından önerilen 2 jürinin bulunduğu en az üç öğretim üyesinden oluşan kurul önünde sözlü olarak sunulması ve değerlendirilmesi sonucunda verilir.

·         Danışman ve jürilerden gelen düzeltmeler öğrenci tarafından yapıldıktan sonra, danışman onayı alınır ve 07 Haziran 2024 tarihine kadar Araştırma Projesi, 3(üç) nüsha+1(bir) CD halinde basımı yapıldıktan sonra Dekanlığa elden teslim edilir.

·         Öğrencinin Araştırma projesi derslerine ait notlarının, final sınav bitiş tarihine (14 Haziran 2024) kadar OBS’ye danışman tarafından girilmesi gerekmektedir.