54. Kütüphane haftası etkinlikleri kapsamında bugünün minikleri, yarının üniversitelileri kütüphanemizi ziyarete geldi.
02.04.2018

54. Kütüphane haftası etkinlikleri kapsamında bugünün minikleri, yarının üniversitelileri  kütüphanemizi ziyarete geldi.

27.03.2018. Salı günü 10.00 ‘da  kütüphanemize gelen Küçük Kadı İlköğretim okulu öğrencilerine kütüphane gezdirildi, kütüphane kuralları anlatıldı ve etkinlik bitiminde minik öğrencilere film gösterimi yapıldı.

27.03.2018. Salı günü 13.30 ‘da  kütüphanemize gelen Final Okulları öğrencilerine kütüphane kuralları anlatılarak kütüphane turu yaptırıldı.

28.03.2018.Perşembe günü 10.30 da kütüphanemize gelen Mehmet Fevzi Durucan İlköğretim okulu öğrencilerine kütüphane gezdirildi, kütüphane kuralları anlatıldı ve etkinlik bitiminde minik öğrencilere film gösterimi yapıldı.

30.03.2018. Cuma günü 10.30 ve 13.30 da kütüphanemize gelen Mektebim Okulları öğrencilerine kütüphane kuralları anlatılarak kütüphane turu yaptırıldı.

30.03.2018. Cuma günü İlk Adım Kreşi öğrencilerine kütüphane gezdirildi, kütüphane kuralları anlatıldı ve etkinlik bitiminde minik öğrencilere film gösterimi yapıldı.